Энэ нь маш хүчтэй даралтаар ногоо, жимс, жимсгэний шүүсийг удаанаар нэрэх процесс юм. Энэ процесст дулаан, хүчилтөрөгчийн солилцоо явагддаггүй бөгөөд шүүсэнд хүний биед амархан шингэдэг уураг, эрдэс бодис, витамин, энзим нэн баялаг байдаг. Шүүсийг шахах процесс хэрхэн явагдаж байгаагаас шимт бодисын алдагдал, амт чанар тооцогдоно.
"Greeno" хүйтэн нэрэлтэт цэвэр шүүсэнд ямар ч нэмэлт бодис ордоггүй бөгөөд битүүмжлэл алдагдаагүй тохиолдолд хөргүүрт 3 хоног шинэхнээр нь хадгалах боломжтой.